/* //GOOGLE TRACKING */
Telefon:+36-70 / 527-0269
E-mailautowell.kft@gmail.com Tel:+36-70/527Mutasd

Autófényezés, polírozás

Ha polírozás vagy autófényezés érdekli, akkor a legjobb helyre érkezett. Fényét vesztett autók polírozása, gépjárművek fényezése szerves részét képezi mindennapi tevékenységünknek. Ez azonban még korántsem minden. Válasszon minket, és segítünk Önnek helyrehozni sérült karosszériáját, megjavítjuk elromlott gépjárművét és még a biztosítási tennivalókat is elintézzük Ön helyett.

Autó fényezés

Ha autója megsérül, talán az egyik legnehezebb feladat annak a szakembernek a megtalálása, aki orvosolni tudja a problémát, esetleg még a kárrendezésben is segítségére lehet. Ügyfeleinknek gyors, hatékony, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk. A minőgégből nem engedünk a polírozás során, ám a márkaszervizekhez képest áraink jóval alacsonyabbak. Teljes autó fényezés a feladat? Keressen bennünket és kérjen díjmentes ajánlatot!

Autó fényezés javítása

Fényezés javítás akkor jöhet szóba, ha a sérülés nem érintette az autó lakk rétegét. Ilyenkor a sérülés polírozás által megszüntethető. Amennyiben azonban sérült a lakkréteg, az érintett elemet részben, vagy egészben újra kell fényezni. Leggyakrabban az ilyen sérülések a parkolás során keletkeznek, vagy kőfelverődés miatt. A festékréteg lepattogzása miatt is sok munkát kapunk.

Autó polírozás

Autónk újjá születhet, ha a fényezés megújításra kerül. Nincs szükség másra, csak a megfelelő gépekre, és egy kevés polírozó anyagra, hogy a karosszéria visszanyerje eredeti színét és ragyogását. A festékréteg homogénné válik, a kisebb karcolások eltűnnek. Ha fontos Önnek autója állapota, értékének megőrzése, akkor mindenképpen érdemes szakemberhez forsulnia.

Szolgáltatásaink:

autó karcolás javítás
karosszéria fényezés
autó lakkozás
metálfényezés
matt fényezés
kőfelverődés javítás
lökhárító fényezés
felni fényezés
alufelni fényezés
motor fényezés