/* //GOOGLE TRACKING */
Telefon:+36-70 / 527-0269
E-mailautowell.kft@gmail.com Tel:+36-70/527Mutasd

Autószerviz – általános tudnivalók az autófóliázásról

Az autóüveg fóliázás történhet szétszedéssel és szétszedés nélkül. Szétszedés esetén vagy a kárpitot bontják le, vagy teljesen kiszerelik az üveget. Szétszedés nélküli telepítéskor az autóüveg fóliázás a kárpit megbontása nélkül zajlik. Mindkét módszerrel lehet makulátlan vagy silány munkát is végezni, mindkét módszerrel lehet károkozás nélkül dolgozni, de komoly kárt is okozhat egy kezdő. Kiemelten fontos, hogy profi szakműhelyt válasszuk, az AutoWell Green Kft-ben megbízhat. Az autószerviz márkafüggetlen, bármilyen márkájú autót tudnak fogadni. A szerviz nem horribilis árakon dolgozik, pénztárcabarát árakat kínál mindenkinek. Telefonon is elérhető az alkalmazásuk.

Autószerviz - általános tudnivalók az autófóliázásról

Autószerviz - általános tudnivalók az autófóliázásról

Számos munkaterületen dolgoznak, mint pl. : olajcsere, autófényezés, kárügyintézés, futómű átvizsgálás, klíma szerelés, eredetiségvizsgálat, műszaki vizsgára felkészítés, kulcsmásolás.

Az autófóliázás lépései:

Először kimaszkolják azokat a felületeket, ahonnan kosz kerülhet a fólia alá telepítés közben. Ezután megtisztítják vegyszerrel az üveget, majd mechanikai tisztítást végeznek pengével, így minden felületi szennyeződéstől megszabadítják az üveget. Felhelyezik a fóliát majd méretre vágják. A fólia a hő hatására felveszi az üveg formáját. A következő munkafázis az üvegfelület belsejének megtisztítása (ide kerül a fólia), majd a fóliához tartozó engedélyszám felragasztása. A címke csak a fólia és az üveg között van helyes pozícióban. A fólia bekerül végső helyére, víz és adalékanyag segítségével kikasírozzák.

Egy szakszerűen felragasztott, magas minőséget képviselő autófólia számos problémára megoldást kínál. Védelmet nyújt az ablakokon beáramló meleg és az UV-sugárzás ellen, baleset estén megakadályozza az üvegfelületek szilánkosra-törését, és felhelyezésével a csomagtér és utastér könnyedén elrejthető a járókelők elől.

Autóklíma: A baktériumok megtelepedhetnek rajta, de vannak akiknek allergiás reakciót is okoz.

Ennek érdekében a következő ellenőrzéseket és karbantartásokat szükséges elvégeztetni:

A klíma kompresszor ékszíjának ellenőrzése.

Az autóklímák belső felületén megtelepedő gombák és baktériumok eltávolítása. A tisztítást, gombátlanítást évente vagy 15. 000 km-ként érdemes elvégeztetni.

A pollenszűrő cseréje 10. 000 km-ként javasolt. Az eltömődött szűrő nem képes átereszteni a kívánt levegő mennyiséget, ez csökkenti a klíma hatékonyságát, ráadásul az elszennyeződött pollenszűrőben megtelepedő baktériumok és gombák kellemetlen szagot árasztanak. Évente érdemes ellenőriztetni a légkondíció berendezésben található hűtőközeg és olaj mennyiségét, valamint a rendszer tömítettségét. A hiányos hűtőközeg mennyiség csökkenti a klíma teljesítményét, így az nem képes lehűteni az utasteret a kívánt hőmérsékletre. A rendszerben lévő olaj a kopó alkatrészeket óvja az elhasználódástól.