1164 Budapest, Cinkota, Csókakő utca 35.

Autófényezés

Autófestés autófényezés polírozás és karosszéria javítás

Cégünk egyik fő profilja az autófényezés: sérült autók újafényezése, karcolások vagy egyéb fényezési hibák kijavítása, egyszerűen olcsón, gyorsan, profin. Kromofággal leöntött felületek javítását is vállaljuk. Cinkotai autófényező műhelyünkben szakértő csapattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az autófényezés magában foglalja a fényüket vesztett matt felületek polírozását, illeve az egyes karosszériaelemek teljes újrafényezését is.

A folyamat a következőképpen zajlik:

  • Autófestés előkészítése:
    A megrendelő elhozza Cinkotai telephelyünkre az autófényezésre váró gépjárművet, ahol mi felmérjük annak állapotát, megvizsgáljuk a fényezésre váró felületet, majd előkészítjük a gépjárművet az autófényezés elvégzésére. Autófényezés előtt az összes elemet el kell távolítanunk: szélvédőt, lámpát, indexeket és minden külső elemet. A külső elemek eltávolítása nélkül az autófényezés nem lesz tökéletes. Belső autófestés esetén a belső elemeket is el kell távolítanunk, értjük ezalatt a kilincseket például, de adott esetben még magát a motort is. Az elemek eltávolítása után az autófényezés menete az autó csiszolásával, polírozásával, majd kittelésével folytatódik. A megfelelő előkészítés jelentős szerepet játszik az autófényezés végső eredményében.
  • Autófényezés: a többszöri csiszolás, kittelés után következik a takarópapírok elhelyezése a fényezni nem kívánt elemeken, majd a füller réteg felfújása. Az autófényezés menetében ezek előkészítő lépések csupán, ezután következik csak maga a tényleges autófestés. A karosszériaelemeket egy kabinban por és zsírmentesítjük, majd felvisszük a festékrétegeket pár perc eltéréssel. Egy teljes autó fényezéséhez nagyjából 2-4 liter festék szükséges. A tényleges autófestés után következik a lakkozás, és az autófényezés menetének legutolsó állomása a szárítás. Nagyjából 40 perc száradás után az elemeket további további 3 napon keresztül hűtjük, és ezután moshatóak csak le vegyszeres folyadékkal. Nagynyomású mosás autófényezés után még 2 hétig nem javasolt.

Autófényezés gyorsan, kedvező áron és profin

Az autó mindennapjaink szerves részét képezi, naponta akár többször is igénybe vehetjük. Így tudjuk, hogy akár egyetlen napra is nagy fejtörést okoz nélkülözni a gépjárművet. Ezért mindent megteszünk a gyors és tökéletes javítás vagy autófényezés érdekében!

A rendszeres használatnak köszönhetően természetes kopás jelentkezhet az autónk különböző elemein, illetve a közlekedés során számos esetben tapasztalhatunk kavicsfelverődést, amely kisebb-nagyobb festék lepattanást eredményezhet az autó felületén. Érdemes ezekre az apró szépséghibákra is figyelnünk, mert ezeken a területeken egyre jobban elkezd lepattogni a festék.

Nem csupán a mindennapos használat során keletkeznek az autó felületén sérülések. Nagyon fontos ebben az esetben is, hogy megfelelően és hibátlanul legyen megjavítva a gépjármű, hiszen csak ekkor lehet szép és tartós autófényezést kivitelezni.

Kiváló szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek és precíz, pontos munkát végeznek, így garantáljuk gépjárműve tökéletes külsejét! Autófényezést Budapesten és Gödöllőn is végzünk! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, keressen fel minket elérhetőségeinken!

Ha megsérült a fényezés: Autószerelés Budapesten!

Az autó fényezése sajnos számtalan dolog miatt megsérülhet. A leggyakoribb eset a kavicsfelverődés, de könnyen megkarcolódhat közlekedés, vagy parkolás közben, akár mások hibájából is. Ön is ilyen kellemetlenül járt, és az ideális megoldást keresi autószerelésre Budapesten? Cégünk a fővárosban is vállal autófényezést, rövid határidővel, kedvező áron.

Ha autója fényezése megsérül, nem érdemes halogatni a javítást, illetve újrafényezést, mert sajnos csak még nagyobb bajokat okoz. Azon a ponton, ahol a fényezés megsérül, az esővíz, a por és a sár könnyen elindítja a rozsdásodást, amelyet aztán sokkal nehezebb megállítani és javíttatni, mint magát a fényezést. Emiatt ha időben gondoskodik az autófényezésről, jelentős összegeket spórolhat!

Ezen kívül a sérült autófényezés természetesen csökkenti a jármű piaci értékét és esztétikai szempontból is bosszantó tud lenni.

Ha szüksége van megbízható és precíz autófényezésre, autószerelésre Budapesten, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!