1164 Budapest, Cinkota, Csókakő utca 35.

Autószerelés

 Autószerelés és javítás szakszervizben teljes kárügyintézéssel

  • A gépjármű lakatosmunka az Audatex rendszerben előírt időtartamnak megfelelő, melyet a legkorszerűbb szerszámokkal végzünk. Dolgozóink különböző márkaszervizekben szerzett több éves tapasztalattal rendelkeznek. Szerelőműhelyünkben a gépjárművek teljes körű és szakszerű javítását vállaljuk. Mivel a gépjármű összes javítása, és beállítása (motor, futómű, fék, gumi, sebességváltó) egy helyen történik, éppen ezért a munkát rövid határidővel (előzetes bejelentkezéssel) tudjuk vállalni.
  • Fényező műhelyünkben a legkorszerűbb technológiával végezzük a munkát. Mivel a karosszériajavítás talán egyik legkényesebb pontja a fényezés minősége, ami meghatározó lehet a későbbiek során a gépkocsi értékében, éppen ezért az itt végzett munkát különös gonddal végezzük.
  • Vállaljuk továbbá sérült szervó kormányművek, gömbcsuklók javítását.

Meghibásodott? Hozza el hozzánk! Megbízható autószerelő

A nyári kánikula nem csak az emberi szervezetet terheli meg, de az autókban is gyakran okozhat kisebb-nagyobb meghibásodásokat. Továbbá a sofőr dekoncentrációja is vezethet balesetekhez. Ilyenkor fontos, hogy mielőbb megbízható szervizbe vigyük gépjárművünket!

Meghibásodott autóval nyáron semmi esetre se induljunk el! Legyen szó kisebb vagy nagyobb útról, fontos, hogy előbb túlessünk az autószerelésen, és csak egy megfelelő állapotú gépjárművel vágjunk neki az útnak!

Az autószerelés nem csak gépjárműve szempontjából fontos, hiszen nyáron a reflexek és a reakcióidők a változékony időjárásnak köszönhetően lelassulnak, így még kockázatosabb, ha egy nem száz százalékos autót vezet! Ha valami problémát észlel autójával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe autószerelés szolgáltatásunkat! Mielőtt nyaralni indulna, hozza el gépjárművét egy alapos átvizsgálásra hozzánk, hogy az út valóban biztonságos és komfortos lehessen!

Autószerelés: A sérült szervókormány javításának fontossága

Egy autó esetében nehéz különbséget tenni a különböző alkatrészek között, nincs fontossági sorrend, minden résznek megvan a maga szerepe, amivel hozzájárul a gyors és biztonságos közlekedéshez.

A szervókormány például nagy szerepet játszik abban, hogy az autó megfelelően kormányozható legyen. Működése közben többek között az a feladata, hogy lecsökkentse a kormányzás erőszükségletét. Ennek különösen akkor van nagy jelentősége, ha a sofőr nagyobb kanyarokat szándékozik bevenni vagy pedig az átlagosnál nagyobb tempóban haladni.

Emellett természetesen a szervokormány a normál ütemű haladás közben és az átlagos körülmények közepette is dolgozik, hiszen csökkenti a kerekekre ható erőket, az ütéseket, döccenéseket letompítva közvetíti, de abban is közreműködik, hogy a vezető „érezze” a kormányt. Amennyiben ez meghibásodik, érdemes minél hamarabb felkeresni egy autószerelőt!

A hibás szervókormány nem csupán a kényelmet hiúsítja meg, de a biztonságot is veszélyezteti. Ha autószerelésre lenne szüksége, keressen minket a szervókormány és gumiszerelés ügyében is!

Várja kifogástalan műszaki állapottal a telet!

Sokszor megesik, hogy csak az utolsó pillanatban érzékeljük, ha valami meghibásodik vagy elromlik. Ennek legfőbb oka, hogy nem szentelünk kellő figyelmet az adott tárgyra, így sok esetben a gépjárművünkre sem. Ennek két negatív következménye is lehet: az első, hogy az autószerelés magas költségekkel oldható csak meg, a másik pedig, hogy akár hosszabb időre is nélkülöznünk kell a gépjárművünket.

Éppen ezért elengedhetetlen, hogy autónkat rendszeresen ellenőriztessük, és ha szükséges, javíttassuk. Az autószerelés így nem csak költségkímélő lehet, de akár a gyakoriságát is lecsökkenthetjük, így megkímélve magunkat a felesleges kiadásoktól.

A tél beállta előtt különösen fontos, hogy gépjárművünk kifogástalan műszaki állapotban legyen, hiszen a csúszós utakon és az ingadozó hőmérsékletben könnyedén meghibásodhat számtalan alkatrész.

Hozza el hozzánk autóját, és bízza ránk az autószerelést, hogy felkészülten várhassa a telet és megóvja gépjárműve épségét!

Karosszérialakatos Budapesten? Mi segítünk!

A nagyvárosi forgalomban könnyű olyan helyzetekbe bonyolódni vezetés közben, amelyek aztán az autó sérülésével végződnek, hiszen rengetegen közlekednek az utakon, nagy a tumultus, sok az ütközés. Amennyiben a karosszérialakatosra Budapesten lenne szüksége, és szeretné, hogy a kocsiját gyakorlott szakemberek hozzák rendbe, akkor forduljon hozzánk!

Mivel a sérült autók megfelelő kezelése sokszor nem kis feladat, ezért megéri meggondolni, hogy kihez fordul, ha javításra kerül a sor, és szükség lesz a karosszérialakatosra Budapesten. Számunkra fontos, hogy valóban tökéletes munkát végezzünk, ezért ügyelünk rá, hogy csak olyan végeredményt adjunk ki a kezeink közül, amely megfelel a megrendelő igényeinek. Sokéves tapasztalat áll mögöttünk, ismerjük és alkalmazzuk a modern technikákat annak érdekében, hogy Ön elégedett lehessen, és a javítások ne hagyjanak kívánnivalót maguk után!

Valóban profi karosszérialakatost Budapesten találni nem könnyű, de nem is lehetetlen – hiszen mi itt vagyunk! Keressen minket Ön is bizalommal!