1164 Budapest, Cinkota, Csókakő utca 35.

Autóklíma

 Autóklíma töltés, hűtőközeg pótlás + javítás és fertőtlenítés

Annak érdekében, hogy gépjárműve mindig optimálisan szolgálja igényeit, nélkülözhetetlen a
klímaberendezés állapotára való rendszeres odafigyelés. A szélvédőn, valamint az ablakokon

keresztüli kilátás, a megfelelő hőmérséklet és páratartalom biztosítása, valamint a

mikroorganizmusok kiszűrése mind olyan feladatok, melyeknek eleget kell tennie egy hatékonyan

működő klímának. Klíma szerelés kapcsán is válassza a szakértelem és a korrekt árak cégünk által kínált vonzó kettősét!

Autóklíma szerelő: klímatöltés (hűtőközeg pótlás), javítás és szerelés

Autóklíma szerviz választás során érdemes olyan mellett letennie a voksot, amely nem csak a beszerelés vagy csere alkalmával szolgálja az optimális működés biztosítását, hanem akkor is készségesen áll rendelkezésre, ha feltöltésről, klímacső / kompresszor ellenérzésről vagy rendszeresen aktuálissá váló tisztításról van szó.

Az autóklíma szerviz szakemberei gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, amikor a klímaberendezés hatékonysága éppen az abban lerakódott, akár egészségre is káros mikroorganizmusok miatt csökken. Az autóklíma szerviz karbantartás során is áll rendelkezésre, így a 10 ezer kilométerenként cserélendő pollenszűrő beszerelése, vagy a megfelelő olajozás biztosítása sem jelenthet gondot a profi autóklíma szerelő számára. Ha nyomáspróba alatt esik a nyomás a rendszerben, szivárgás kereséssel feltárható a hiba.

Autóklíma tisztítás és fertőtlenítés

Sok klímás autó esetében érezni egyfajta jellegzetes szagot, amely egyértelműen baktériumok megtelepedésére utalhat. Ez nem csak a teljesítmény romlása miatt érdemel figyelmet, hanem bizony az allergiás megbetegedések kockázatánál fogva is. Legalább 15 ezer kilométerenként javasolt tehát az autóklíma tisztítás, mely során szakembereink a megfelelő készülékek használatával végzik el a feladatot. Az autóklíma tisztítás egyébként a minőségi, tiszta levegő utastérbe juttatása miatt is fontos, ugyanis ez csökkenti a fáradtságérzetet, ezzel megelőzve az esetleges balesetveszélyes szituációkat. A rendszeres autóklíma tisztítás segítségével mindig ideális hőmérséklet lesz a gépjárműben, és a pollenszűrő is megfelelően ellátja majd feladatát. Autóklíma tisztítás alkalmával forduljon bizalommal szakembereinkhez, és mi elérhető áron végezzük el az ezzel kapcsolatos teendőket!

Autóklíma feltöltés

A klímaberendezések a használat során folyamatosan veszítenek hűtőközegükből. Elszivárog a gáz, ezért az autóklíma töltés időnként aktuálissá válik. Fontos, hogy az autóklíma feltöltés konkrét feladatára csak a megfelelő előkészítés után kerüljön sor, hiszen így biztosítható az optimális működés a továbbiakban.

A vákuumolás, a csatlakozások ellenőrzése, valamint a szivárgások esetleges helyének feltérképezése autóklíma feltöltés előtt kiemelt jelentőséggel bírnak. Ha profikat keres a feladatra, akkor válassza szakembereink segítségét, akik autóklíma feltöltés során is maximálisa hatékonysággal dolgoznak!

Viselje gondját a klímának!

Az autózás maradéktalan élvezetéhez az is hozzátartozik, hogy a nyári forróságban is kellemes légkör vesz minket körül, illetve hogy mindehhez nem kell a lehúzott ablakon beáramló szelet elviselnünk. Az autóklíma használata éppen ezért alapvető dolog a mindennapos autózásban.

Az autóklíma karbantartása és meghatározott időközönkénti tisztítása nem csupán azért fontos, hogy megelőzzük a betegségeket, de azért is, hogy elkerüljük az elhanyagolás következtében szükségessé váló autóklíma javítást.

A rendszeres használat következtében nem csupán por dugíthatja el a klíma szűrőit, de a pára lecsapódásakor veszélyes mikroorganizmusok telepedhetnek meg és gombák szaporodhatnak el. Ezek gyengítik a klímaberendezés teljesítményét, ezáltal feleslegesen nagy energia felhasználásra kényszerítik az akkumulátort, ráadásul veszélybe sodorják az utasok egészségét is. Ugye ezt Ön sem szeretné?

Autóklíma javításban profik vagyunk, ha minket választ, garantáltan elégedett lesz szolgáltatásainkkal! Keressen fel minket bizalommal, és bízza ránk klímája tisztítását, karbantartását és az autóklíma javítást is!

A megfelelően karbantartott autóklíma távol tartja a betegségeket

Néhány évvel ezelőtt az, ha valakinek a gépjárművében klíma volt, még igencsak ritka dolognak számított. Az utóbbi években azonban rendkívül elszaporodtak a klímával ellátott autók, és ez a nyilvánvaló pozitív hatások mellett azt is magával hozta, hogy ma már klímánkat is karban kell tartani, hiszen egy nem megfelelően működő eszköz akár egészségünkre is káros hatással lehet.

Az elhanyagolt autóklíma javítás az egyszerűbb megfázáson és náthán túl úgynevezett legionellosis betegséget vagy akár gombás fertőzést is okozhat, amik influenzához hasonló tüneteket és gyulladást produkálhatnak. A betegségek azért tudnak kialakulni ebben a környezetben, mert a levegőbe porlasztott vízcseppek, melyeket a klímák idéznek elő, nagyon szívós gazdatestek tudnak lenni a fertőzések számára. Ezeket a betegségeket elsősorban a klímák megfelelően karbantartott szűrői képesek hatékonyan távol tartani. Emellett nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy az autóklímát évente legalább egyszer, de inkább többször vegyszeresen, teljesen ki kell tisztítani.

Szerencsére ezek a tisztítások nagyon gyorsan megvannak, nem szükséges autónkat hosszú napokig vagy hetekig a szervizben hagyni, ráadásul az autóklíma javítás pénztárcánkkal is jó barátságban van. Autóklíma javítás Budapesten? Nálunk van rá lehetőség! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!