/* //GOOGLE TRACKING */
Telefon:+36-70 / 527-0269
E-mailautowell.kft@gmail.com Tel:+36-70/527Mutasd

Autóklíma javítás – Autóklíma szerelés, beszerelés

A gépjármű rendszeres karbantartási munkálatai között időközönként a klímára való odafigyelés is helyet kell, hogy kapjon. A klímaberendezés optimális működése nem csak a tiszta szélvédő, és a jobb kilátás érdekében rendkívül fontos, de segítségével elérhető az ideális hőmérséklet és a páratartalom is, melyek végső soron a jó közérzet biztosításával a közlekedés biztonságát is elősegítik. Mivel a klímaberendezések időnként mindenképpen javításra, valamint cserére szorulnak, ezért érdemes olyan szakemberek mellett dönteni, akik mindkét területet illetően megbízhatóan, elérhető áron vállalják az említett feladatokat. Forduljon hozzánk bizalommal a klíma optimális működésénekm biztosítása érdekében!

Autóklíma szerelés

A klímaberendezésekkel kapcsolatban érdemes tudnia, hogy azon keresztül különfélebb mikroorganizmusok juthatnak az utastérbe, melyek akár allergiás megbetegedést is kiválthatnak. Fontos tehát, hogy legalább 15 ezer kilométerenként felkeressen bennünket, és autóklíma szerelés során az esetleges csere szükségességére is odafigyeljen. Természetesen nem csak a megtelepedett baktériumok és gombák eltávolítása miatt lehet aktuális az autóklíma javítás, hanem a klíma kompresszor ékszíja és ékszíjtárcsája is rendszeresen ellenőrzésre szorul. Fontos tisztában lennie azzal is, hogy 10 ezer kilométerenként javasolt a pollenszűrőt is kicserélni, ugyanis abban az esetben, ha ez eltömődik, akkor nem engedi át a megfelelő levegőmennyiséget, ezzel rontva a klíma működésének hatékonyságát. Az autóklíma szerelés során a hűtőközeg és az olaj mennyisége, továbbá a rendszer tömítettsége is átvizsgálásra szorul, erről se feledkezzen meg, hiszen a tapasztalt hiányosságok nem csak a teljesítményt rontják, hanem az alkatrészek is gyorsabban elkopnak hatásukra. Autóklíma javítás alkalmával válassza szakembereinket, akik már nagy gyakorlattal rendelkeznek a területen!

Autóklíma beszerelés

Az autóklíma beszerelés a külső és a belső tér felől megközelítve is megköveteli a szakértelmet. Nem csak a csatlakozások megfelelő illeszkedése miatt fontos ez, hanem a későbbi problémamentes működés érdekében is. Míg autóklíma szerelés viszonylag ritkán válik szükségessé, addig a tisztítás és a feltöltés már jóval gyakrabban aktuális. Autóklíma szerelés során az olaj és a hűtőközeg ellenőrzésére mindig sor kell, hogy kerüljön, hiszen ezek gondoskodnak a megfelelő hőmérséklet biztosításáról, és az alkatrészek problémamentes működéséről. Autóklíma beszerelés során válassza a szakembereink által kínált megbízhatóságot, mely ráadásul elérhető árakkal is társul!