1164 Budapest, Cinkota, Csókakő utca 35.

Kárügyintézés

Kárügyintézés tudnivalók: CASCO, kárbejelentés kisokos itt

Baleset károsultja vagyok, összetört az autóm!

Szeretnék egy kényelmes kárügyintézést, amelynek során nem kell előre semmit fizetnem. Segítünk Önnek az egész kárügyintézés folyamatában, a bejelentéstől a javításig.

Előfinanszírozás: Ön nem fizet semmit!

Műhelyünkben a javítást előfinanszírozzuk, tehát már a biztosítási kárösszeg jóváírása előtt elkezdjük a munkálatokat. Ez azt jelenti, hogy Ön a lehető leghamarabb visszakapja helyreállított gépkocsiját.

Az előleges fizetésre nincs szükség, mivel a kárt a biztosító fedezi. Ez azt jelenti, hogy a kárügyintézés teljesen ingyenes.

Ügyintézés: segítünk!

Kérjük, töltse ki és írja alá a „kék-sárga” baleseti bejelentőt mindkét fél részéről! Ha továbbra is bizonytalan, kérjük, hívjon minket! Segítünk Önnek a bejelentésben, a kárfelvételben és az ügyintézés további lépéseiben.

Fontos megjegyezni, hogy az ügyintézésnek természetesen nincs külön díja, minden költséget a biztosító áll.

Baleseti töréskár helyreállítása:

Rövid határidő

Nem kell hónapokra megválnia szeretett autójától!

Fontos tudnivaló!

Kérjük, ne fogadja el az általuk azonnal megajánlott összeget a biztosítótársaságtól! Ez a legtöbb esetben sajnos nem fedezi a javítási költségeket. Ehelyett kérjen időpontot nálunk, és jöjjön el hozzánk, hogy együtt megtaláljuk a megfelelő megoldást!

Tisztán adjuk vissza

Az általunk nyújtott biztosítási kárügyintézés és javítási szolgáltatásunkhoz, amennyiben a javítás mértéke ezt indokolja, ajándék kárpittisztítást és teljes polírozást kínálunk. Ennek köszönhetően autója eredeti fényében fog visszakapni!

Az ajándék teljeskörű tisztítás értékhatáráról kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Csereautó, bérautó

A komolyabb töréskár javítása az ügyintézéssel együtt akár hetekig is eltarthat. Ebben az esetben megegyezés szerint tudunk biztosítani csereautót vagy bérautót az Ön számára. Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken a lehetőségekről!

Munkáinkra garanciát vállalunk, részletekről pedig érdeklődjön az elérhetőségeinken.

Tudta? A biztosító fizeti!

- Szállítás:

HOZOM-VISZEM Szolgáltatásunk keretében, amelyről bővebben itt olvashat, autószállító trélerrel elmegyünk a sérült autóért, majd a javítás elkészülte után visszaviszzük Önnek a gépkocsit. Ha az autó „lábon” is eljut hozzánk, akkor sofőreink hozzák és viszik, így Önnek nem jelent kiesett időt. A költségeket a kötelező biztosítás vagy a Casco fedezi.

- Autóbérlés:

Amennyiben képes bizonyítani, hogy autójára feltétlenül szüksége van (például: előre befizetett nyaralás, más módon el nem érhető munkahely), a biztosító a kötelező felelősségbiztosítás terhére is fizeti az autóbérlés költségeit. Ha a bérelt autó alacsonyabb kategóriába tartozik, mint a sérült autó, akkor a bérlési díj 100%-át megtérítik. Azonos kategóriájú autó esetén egy kb. 10%-os önrész vonatkozhat.

Fontos megjegyezni, hogy ezek az információk általános jellegűek, és a részletekért javasolt az adott biztosítóval közvetlenül egyeztetni.

- Átíratási költségek:

Ha totálkáros autó helyett másikat vásárol, ez egy olyan helyzet, amelyet természetesen nem önszántából teremtett magának. Az ilyen esetekben a biztosító megtéríti az átíratás költségeit. Kérje segítségünket ebben az ügyben, és mi örömmel segítünk.

Totálkár, gazdasági totálkár

Segítünk Önnek eligazodni a kárkori érték, roncsérték és maradványérték fogalmai között, és olyan megoldást találunk, amely a legmegfelelőbb Önnek. Bizonyos esetekben szervizünk felvásárolhatja a roncsokat (ez sok tényezőtől függ, ígéretet nem tudunk tenni, de kérjük, keressen minket, és segítünk).

Mindent egy helyen

Az AutoWell Green Kft. telephelyén házon belül oldjuk meg az összes autójavítással kapcsolatos feladatot. Autója nem hagyja el a telephelyet, szakembereink nem adják át autóját külsős alvállalkozónak. Minden munkát saját telephelyünkön végezzük el.

  • Biztosítási ügyintézés, szemle, pótszemle
  • Karosszériajavítás beleértve a műanyag elemek javítását is
  • Futóműjavítás
  • Motor és egyéb javítások
  • Gumiszerviz, felnijavítás, felnifestés
  • Műszaki vizsgáztatás
  • Elektromos javítások
  • Autófényezés fényezőkamrában, akár gyöngyház színekre is

Miért válasszon minket?

Az AutoWell Green Kft.-nél teljes körű kárügyintézést és javítást kínálunk. A javítás teljes egészében a telephelyünkön történik, így autója nem hagyja el a helyszínt, és nem visszük alvállalkozóhoz.

Előfinanszírozzuk a javítást, így gyorsan elkezdjük a munkát. Önnek semmilyen költséget nem kell fizetnie, mivel a biztosító fedezi az összes felmerült költséget.

Rövid várakozási idővel számolhat, és munkáinkra garanciát vállalunk. Amennyiben szükséges, bérautót vagy csereautót tudunk biztosítani Önnek.

Hozom-Viszem szolgáltatásunk keretében háztól házig megoldjuk az autó szállítását. További részletekért kérjük, olvassa el a részletes információkat a szolgáltatásról.

Hozom-viszem szolgáltatás

Amennyiben autója nem vezethető közúton, háztól házig szállítjuk autószállító trélerünk segítségével. Ha az autó „lábon” el tud jutni hozzánk, Ön megtakaríthatja az ehhez szükséges időt: sofőrünk elmegy az autóért, majd a javítás után visszaviszi Önnek.

15 kilométeren belül a szolgáltatásunk ingyenes. Nagyobb távolságra vonatkozóan kérje ajánlatunkat! A biztosítós kárügyintézés keretében mindezt a kötelező biztosítás vagy a Casco fedezi. További részletekért kérjük, olvassa el a szolgáltatásunkról szóló részletes információkat.

Kényelmes kárügyintézést szeretne?

Megértjük aggodalmát az előre fizetéssel és a pénz után szaladással kapcsolatban. Az AutoWell Green Kft.-nél nem kell előre fizetnie a javításért, és nem kell aggódnia az utólagos pénzügyi ügyintézés miatt.

Célunk az, hogy Önnek semmit sem kelljen fizetnie, csak egyszerűen kijavított autóját visszakapja. Az ügyintézés során mi előfinanszírozzuk a javítást, és a költségeket a biztosító fogja fedezni. Így Önnek nem kell aggódnia a fizetéssel kapcsolatban, és az autóját késedelem nélkül visszakapja, amikor a javítás befejeződött.

Baleseti kárbejelentő nyomtatvány (Kék-sárga): 

Letöltés itt.

Kárbejelentő lapok biztosító társaságok szerint

 

Független kárszakértő irodák nyomtatványai