1164 Budapest, Cinkota, Csókakő utca 35.

Karosszéria javítás

Karosszéria-javítás esetén pontos igényeik ismeretében tudunk Önnek ajánlatot adni. Amennyiben biztosítós kárügyintézésről van szó, mi előfinanszírozzuk a költségeket, azaz Önnek semmilyen fizetést nem kell előre teljesítenie. A biztosító fogja fedezni a javítási költségeket.

"Biztosítós" javítás

Vállalunk teljes körű kárügyintézést előfinanszírozással: Önnek semmilyen fizetést nem kell teljesítenie. Egyszerűen csak leadja a javításra szoruló, összetört gépkocsiját, valamint a szükséges papírokat. Mi minden további ügyintézést elvégezünk, beleértve a pótszemlét és más teendőket is, majd pedig visszaadjuk Önnek a javított autót.

Elemcserék fényezéssel

A teljes körű kárügyintézés és javítás mellett természetesen vállaljuk egyes elemek cseréjét akár sajáthibás törés, akár korrózió miatt.

Akár csavarozós, akár hegeszteni kell, nagy pontossággal illesztjük helyére az új elemet. Javaslatot fogunk tenni arra, hogy megfelel-e az utángyártott, vagy gyári alkatrész a száz százalékos összképhez: az elemek közti hézagok megfelelő méretűek és a peremek párhuzamosak kell legyenek.

Pontosság

A nálunk javított karosszériákon nem lehet észrevenni a megszokott pontatlanságok jeleit, legyen szó Ön által további használatról vagy egy leendő vevőnek való bemutatásról. Az elemcserék észrevétlenek maradnak.

Ehhez kapcsolódik fényezőműhelyünk pontos színválasztása: akár sima, akár gyöngyházfényű (szemcseszín és -méret variációi) fényezése azonos lesz az eredeti színnel. Sajnos gyári színkód által rendelt árnyalatnál ez az esetek akár 50%-ában is eltérhet! Évtizedes szakértelemmel rendelkező kollégáink pontosan az Ön autójának egyedi árnyalatát fogják kikeverni. Sőt, rengeteg típushoz rendelkezünk már kikevert színmintákkal, melyek akár a gyári árnyalatnál is pontosabbak.

"Műanyagozás", műanyag lökhárítók, műanyag elemek

Hagyományos lakatosmunkák mellett természetesen vállaljuk műanyag karosszériaelemek és műanyag lökhárítók javítását, legyen szó horpadásról vagy komolyabb törésről.

Ilyen esetekben lehetőség van arra, hogy csak a javítandó lökhárító maradjon nálunk a műhelyben, így az autót szükség esetén a javítás ideje alatt is használhatja.

Gyakori probléma az műanyagelemek rögzítőfüleinek kitörése vagy elvesztése. Segítünk ebben is, visszaszereljük a kitört füleket a gyári pozícióba, és pótoljuk az elveszett rögzítőszemeket.

A kijavított elemet természetesen festésre is elkészítjük, hogy az megegyezzen a környező felületek színével.

Csereautó, bérautó

Annak ellenére, hogy korszerű technológiákat használunk, a javítás időigényes folyamat, és hozzáadódik a festéshez szükséges munkaidő. Azonban megállapodás szerint tudunk biztosítani önnek cserautót vagy bérautót az időszakra. Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken a lehetőségekről!

Munkáinkra garanciát vállalunk. Részletekért kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Hozom-Viszem Szolgáltatás

Amennyiben az autója nem képes közúton közlekedni, háztól házig szállítást biztosítunk autószállító trélerünk segítségével. Ha az autó „lábon” el tud jutni hozzánk, akkor Ön időt takaríthat meg, mivel sofőrünk elmegy az autóért, majd a javítás befejeztével visszaviszi.

15 kilométeres távolságig ez a szolgáltatás ingyenes. Ha nagyobb távolságra van szükség, kérjük, kérjen tőlünk ajánlatot! A biztosítási kárigények intézése során a kötelező biztosítás vagy a Casco biztosítás fedezi ezt a szolgáltatást. További részleteket erről a szolgáltatásunkról itt találhat.

Erre a minőségre van szükségem

Karosszéria-javítás esetén, miután ismerjük a pontos igényeket, tudunk önnek egy ajánlatot adni. Amennyiben a javítás biztosítós kárügyintézés keretében történik, előfinanszírozzuk a költségeket.