1164 Budapest, Cinkota, Csókakő utca 35.

Autófóliázás

Autófóliázás, autóüveg fólia és karosszéria festés, fényezés

Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 70% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Az autófóliák között megkülönböztetünk hővédő és nem hővédő változatokat. A hővédelmet nélkülöző autófóliák általában kizárólag színezést tartalmaznak. A klasszikus hővédő fóliák fémezett réteggel készülnek, míg a legújabb fejlesztések már infraelnyelő bevonattal. Sötétebb változatokban válasszunk fémezett fóliát, azok stabilitása és biztonsága miatt, világosabb árnyalatokban az infraelnyelő változatok jóval hatékonyabbak.

A SkyFol hazánkban egyedülálló, szerződéses viszonyban álló szakember hálózatot hozott létre, melynek tagjai magasszintű elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek. Partnereinknél biztos, minőségi kivitelezésre számíthatnak.